Tijd om me in het debat te mengen

Door de naïeve en soms ook foutieve berichtgeving rond digital transformatie met het ING debacle, voel ik de maatschappelijk verplichting om uit mijn wetenschappelijk isolement te komen om kennis over te dragen.

Hoewel ik een extravert karakter heb en heel graag in debat ga, ben ik grammaticaal erg zwak en dat is een handicap (kijk maar naar de zo veel schrijffouten overal over op deze site). Toch dwingt de urgentie me nu om dit te negeren.

Mag ik even uitlaten? Al iemand zijn pijlen richt op mijn taalfouten dan heb ik deze bootschap … FUCK YOU … poten-zagers ! Je zegt tegen een wielstoel patent toch ook niet dat hij maar de trap op zijn handen moet opkruipen? Waarom ligt taal toch zo gevoelig? Weet dat ik al de dingen die ik schijf verscheiden keren nalees, het is echt geen luiheid !

Bon, dat gezegd, mijn focus is te lang geweest op enkel die kleinere groep van digital elite door het onderzoek en niet op wat breder in de maatschappij nodig is rond digital transformatie. Het leek me een goed idee om een open brief op te stelen om mijn kennis over te dragen, maar naarmate de dagen voorbij gingen en het nieuws oud werd, nam de druk op me toe om het te verzenden.

Uiteindelijk heb ik een open brief gestuurd, die was nog zeer te chaotisch, dus gaf ik ook een “kort door de bocht” mailtje mee.

Gisteren op een Kickoff event in Antwerpen had ik de kans om eens met iemand te spreken die uit het bankenwereld komt en hierdoor werd me duidelijke dat mijn mail totaal verkeert was. Zoals steeds is de wereld, is de werkelijk veel complexer dan wat ze er over schijven … dam … nu was ik de naïeveling.

Dat liep dus fout, maar mijn doel om meer maatschappelijk geëngageerd te worden helemaal niet. Ik maak dus vanaf nu ook tijd vrij om alle berichtgeving rond digital transformatie op te volgen en als het kan ook te reageren. Eigenlijk zou ik ook eens tijd moeten vinden om deze site op te kuisen, zoals comment terug mogelijk maken (door te veel onderhoud wegens spam heb ik het afgezet).

Door de naïeve en soms ook foutieve berichtgeving rond digital transformatie met het ING debacle, voel ik de maatschappelijk verplichting om uit mijn wetenschappelijk isolement te komen om kennis over te dragen.

Hoewel ik een extravert karakter heb en heel graag in debat ga, ben ik grammaticaal erg zwak en dat is een handicap (kijk maar naar de zo veel schrijffouten overal over op deze site). Toch dwingt de urgentie me nu om dit te negeren.

Mag ik even uitlaten? Al iemand zijn pijlen richt op mijn taalfouten dan heb ik deze bootschap … FUCK YOU … poten-zagers ! Je zegt tegen een wielstoel patent toch ook niet dat hij maar de trap op zijn handen moet opkruipen? Waarom ligt taal toch zo gevoelig? Weet dat ik al de dingen die ik schijf verscheiden keren nalees, het is echt geen luiheid !

Bon, dat gezegd, mijn focus is te lang geweest op enkel die kleinere groep van digital elite door het onderzoek en niet op wat breder in de maatschappij nodig is rond digital transformatie. Het leek me een goed idee om een open brief op te stelen om mijn kennis over te dragen, maar naarmate de dagen voorbij gingen en het nieuws oud werd, nam de druk op me toe om het te verzenden.

Uiteindelijk heb ik een open brief gestuurd, die was nog zeer te chaotisch, dus gaf ik ook een “kort door de bocht” mailtje mee.

Gisteren op een Kickoff event in Antwerpen had ik de kans om eens met iemand te spreken die uit het bankenwereld komt en hierdoor werd me duidelijke dat mijn mail totaal verkeert was. Zoals steeds is de wereld, is de werkelijk veel complexer dan wat ze er over schijven … dam … nu was ik de naïeveling.

Dat liep dus fout, maar mijn doel om meer maatschappelijk geëngageerd te worden helemaal niet. Ik maak dus vanaf nu ook tijd vrij om alle berichtgeving rond digital transformatie op te volgen en als het kan ook te reageren. Eigenlijk zou ik ook eens tijd moeten vinden om deze site op te kuisen, zoals comment terug mogelijk maken (door te veel onderhoud wegens spam heb ik het afgezet).